Glutenfri spagetti med vitlöksfrästa grönsaker

ca 3-4 portioner
 
Sätt på spagettivattnet först denna rätt går snabbt att tillaga.
Tvätta och dela 1 broccoli i små buketter.
Häll upp olivolja i en stekpannan och lägg i broccolin
Medans den börjar fräsa skala och pressa i 3-4 vitlöksklyftor.
Stek detta ca 2 minuter.
Hacka och ha i 3 tomater.
Stek ytterligare 1 minut.
Häll av allt i en skål och stek sedan skivad zucchini i stekpannan salta och peppra den o låt den få lite färg på bägge sidor. Häll i de andra grönsakerna och blanda. Låt allt bli varmt igen. Smaka av och krydda upp om behov finns.
När du hällt av den glutenfria pastan blanda i lite olivolja och salt och blanda i grönsakerna.
Färdigt.
 
 
• Kategori: Mat, pasta; • Taggar: Allergivänligt, Gluten, ägg och mjölkfritt, Vegan; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

Gott!

2 Ulla Gullbärn:

Hej, jag tror jag träffat någon av er vid en demo på Hjertbergs i Lidköping. Härligt! Jag följer er och önskar er LYCKA TILL. Ulla i Uddevalla. TACK

Svar: Hej! Tyvärr kan vi inte komma på att vi varit på någon demo i Lidköping. Men vi har båda rötter runt dina trakter så kanske har vi setts i andra sammanhang :) stort tack! Rebecca och Catharina
vranvg.blogg.se

Kommentera här: