Chokladmuffins utan mjölk, gluten och ägg.

Blanda:
1dl qinoamjöl eller majsmjöl
1dl rismjöl
1dl glutenfritt havremjöl (tål du inte havre ta bovete)
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker (vi använder urtekrams med äkta vanilj och rörsocker)
5 msk kakao
1,5-2 dl kokos eller råsocker
100 gram hackad choklad (vi kör 70%) (chokladen är god att strö uppepå oxå om man inte vill ha den i smeten)
 
Kör 1 mogen normalstor banan i mixern med 1/2 dl havremjölk eller annan vätska tills den är helt slät..
Häll i bananblandningen, 2dl havremjölk och 1/2dl olja i mjölblandningen.
Vispa ordentligt och häll upp i 12 formar. Grädda i 220 grader i 10-12 minuter.
 
• Kategori: Mjuka kakorTaggar: Chokladmuffins, Glutenfri, efterätt utan ägg, mjölk, gluten, mjölk och äggfritt, mjölkfri, äggfri; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

Gott!

Svar: Tack :)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: