"Ischoklad"

Smält i vattenbad
100g mörk choklad (jag tog 70%)
10g kokosolja
Häll upp i formar o låt stelna.
Självklart kan man blanda i russin, nötter eller något annat gott =)
 
• Kategori: GodisTaggar: Allergivänligt, Gluten, ägg och mjölkfritt, Ischoklad, Julgodis; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Sissan:

Hejsan! Ska det verkligen bara vara 10 g kokosolja? När jag gör ischoklad, har jag lika mycket av choklad och kokosolja.

Svar: Går bra att ta mer kokosolja om man vill men då får man äta den från kylskåpet. Denna variant går bra att ha i rumstemperatur utan allt för mycke kladd :D
vranvg.blogg.se

2 Helene:

Va gott :3

Svar: Tack :)
vranvg.blogg.se

3 Olivia | 17,5 årig tjej i mediebranschen:

Gott!

Svar: Tack :)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: