Kolasnittar

1 dl majsmjöl
1 dl qinoamjöl
5 msk socker
1 msk vaniljsocker
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Blanda väl och ha sedan i
1/2 dl kokosolja
3 msk sirap
Knåda ihop allt och forma till två bollar.
Låt vila 15-20 min i kylen.
Forma de två bollarna till två rullar och tryck ut på en plåt. Från mitten och ut.
Gör dem inte för tjocka. De flyter inte ut utan får den form och tjocklek du ger dem.
Grädda i ca 175 grader i 7 min. Sänk sedan till 150  grader och grädda i ytterligare 3-4 min.
Ta ut dem och skär dem till snittar. Låt dem kallna på plåten.
 
• Kategori: SmåkakorTaggar: Allergivänligt, Gluten, ägg och mjölkfritt, Kolakaka, Småkaka; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 joanna- Föreläsare och journalist med autism:

mums

Svar: Tack =)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: