Majschips med örtsmak

BLANDA:

1 dl majsmjöl
1/2 krm gurkmeja
1/4 krm svartpeppar
1 krm oregano
1 krm basilika
1 krm timjan
2 krm himalayasalt
 
Häll sedan i:
1 dl kokande vatten
1/4 dl rapsolja
Blanda väl.
Kavla sedan ut degen tunt så det täcker en plåt.
Kavla mellan två bakplåtspapper o ta bort det översta innan du sätter in i ugnen.
150 grader i 20min, sedan sänk till 100 grader och grädda i ytterligare 10-15 min.
(Jag hade på varmluftsugnen)
Man kan ha vilka kryddor man vill, bara fantasin sätter gränserna.
 
 
• Kategori: AllmäntTaggar: Glutenfri, Majschips, majschips med örter, mjölkfritt; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Lotta F.H:

Åh vad gott det låter! Det måste jag testa 😃

Svar: Gör gärna det och återkom med vad du tyckte =)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: