Havrekakor med blåbär

Blanda följande i en skål:
3 dl glutenfria havregryn
1 dl glutenfritt havremjöl
2 msk vaniljsocker
1/2 dl potatismjöl
1/2 dl quinoamjöl
1/2 dl torkade blåbär
Blanda i:
1 dl uppvärmd kokosolja
3 msk kokande vatten
Rör om ordentligt.
 
Klicka ut smeten på en plåt, blir ca 15 st.
Grädda i 175 grader ca 10-15 min.
 
• Kategori: SmåkakorTaggar: Allergivänligt, Gluten, ägg och mjölkfritt, Glutenfri, Havrekakor, Havrekakor med blåbär, mjölkfritt, Äggfritt; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Emiza:

ser gott ut :D

Svar: Tack :)
vranvg.blogg.se

2 Marja - Baka Sockerfritt:

Ser riktigt goda ut! Länge sedan jag bakade blåbärskakor nu.

Svar: Super goda e dem :)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: