Olivbröd

Blanda
50 g jäst
6 dl ljummet vatten
20 hackade oliver
1/2 dl färsk hackad timjan
2 msk olivolja
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
Låt detta stå medans du blandar det andra i en annan bunke.
3 dl majsmjöl
3 dl rismjöl
3 dl qinoamjöl
1 msk majsstärkelse
1 msk potatismjöl
Blanda allt till en smet och häll i en långpanna med bakplåtspapper. Tryck försiktigt ut degen så den täcker nästan hela plåten.
Dela sedan 8 småtomater i fyra delar och tryck försiktigt i. Pensla brödet med olivolja.
Jäs 30 min
Strö över rikligt med flingsalt
Grädda 175grader i ca 25 min.
 
• Kategori: BrödTaggar: Allergivänligt, Gluten, ägg och mjölkfritt, olivbröd; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Anonym:

Åh va gott det var :) tack snälla för receptet!!

Svar: Varsågod! Kul att du hörde av dig :)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: