Havrekakor

Smält 1 dl kokosolja i en kastrull
Blanda:
3dl glutenfria havregryn
1dl glutenfritt havremjöl
1dl rårörssocker
1/2dl majsmjöl
1/2dl potatismjöl
1 1/2tsk bakpulver
Häll i den smälta kokosoljan (den får inte vara varm utan skall vara avsvalnad) och
3msk vatten
Hacka 6 rutor mörk choklad (ca 60g) häll i och blanda väl.
Klicka ut på en plåt.
Grädda i 175 grader i 10-15 min (desto större desto längre tid)
Gör man stora blir det ca 15 men räcker gott till ca 30 om man vill ha en mindre kaka.
• Kategori: SmåkakorTaggar: Gluten, mjölk och Äggfria kex, Gluten, ägg och mjölkfritt, Glutenfri, Havrekakor, mjölkfri; • Kommentarer (5)

Kommentarer:

1 Camilla :

ser jättegoa ut , ska ta testa göra nångång med min mamma :)


Svar: Va kul! Återkom gärna med vad ni tyckte :)
vranvg.blogg.se

2 Camilla :

absolut kommer vi besluta vad vi tyckte :)

3 Robex Lundgren:

mumms

Svar: Tack
vranvg.blogg.se

4 Olivia Nilsson:

Ser gott ut!

Svar: Tack
vranvg.blogg.se

5 Anonym:

Havrekakorna ser jätte goda ut!😘 Christina

Svar: Tack :) 😘
vranvg.blogg.se

Kommentera här: