Chokladpudding utan ägg och mjölk

 
4-5 portioner
Häll upp 3 dl glutenfri havremjölk eller rismjölk i en kastrull
Sikta och vispa i:
1msk vaniljsocker
1msk kakao
2msk Majsstärkelse (typ maizena men jag använder en ekologisk sort)
Koka upp på medelstark värme under omröring tills det börjar bubbla och tjockna.
Ta av grytan från plattan och bryt i 100g 70% choklad. Rör tills allt smält.
Häll upp i dessertskålar.
Mosa sedan valfria bär ca 225g med saften från en apelsin (går att utesluta apelsinen). Häll detta uppepå precis innan servering Eller servera med färska bär. 
 
 
 
• Kategori: EfterättTaggar: Chokladpudding, efterätt utan ägg, mjölk, gluten, mjölk och äggfri chokladpudding, mjölkfri, ägg och mjölkfri chokladpudding, äggfri; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Camilla :

gud vilka bra recept du har , bra tips det blev för mig , ska absolut göra lite sånt med min mamma :)

Svar: Va kul :D
vranvg.blogg.se

Kommentera här: