Blåbärsgrottor

Blanda följande i en bunke:
1 dl potatismjöl
1/4 dl quinoamjöl
1/4 dl kokosmjöl
1/4 dl socker
2 msk kokosolja (inte smält)
 
Knåda ihop degen ordentligt, låt vila på köksbänken ca 30 min.
Rulla till små bollar o lägg i små pappersformar.
Tryck en grop med tummen och fyll med blåbärssylt.
175 grader i ca 15 min
 
¤ Går bra att välja vilken sylt man vill
 
 
 
 
• Kategori: SmåkakorTaggar: Allergivänligt, Blåbärsgrottor, Gluten, ägg och mjölkfritt, gluten, ägg och mjölkfria kakor, mjölkfritt, Äggfritt; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

Gott!

Svar: Mumsiga :)
vranvg.blogg.se

Kommentera här: